Meditatie, Spiritueel, Yoga, Mediteren

Vraag altijd eerst om hulp, dan kunt u het doen.

Je realiseert je niet altijd je beperkende overtuigingen over je eigen helende vermogens, ze lijken misschien triviaal en fixeerbaar. We zijn er allemaal geweest. Een simpele vraag of overtuiging kan ook van invloed zijn op uw leven. Als het gaat om genezing en persoonlijke groei, hebben deze overtuigingen invloed op je. De eerste stap is altijd om hulp te vragen. Als je daartoe gedwongen wordt, is het vaak een geschenk en ofwel veel nieuwe informatie die je niet kende, ofwel een gevoel of visie die je eerder niet had. Ik prijs je altijd als je om hulp vraagt, omdat je iets op tafel legt. U zegt, niet excellentie, ondernemersdirectiti-vermeldingen die voor niemand waarde hebben. Ik merk echter in mijn ervaringen dat de meeste genezingen beter kunnen zijn als het proactief wordt gedaan. Dat wil zeggen, u vindt het probleem en niet alleen de zeldzaamheid of het toeval ervan.

Duizenden beoefenaars proberen je hartziekte te genezen terwijl we alleen maar om gezondheid vragen. De natuurlijke neiging van je lichaam is om het zo goed mogelijk te 'proberen'. Je hebt geleerd dat je lichaam het vermogen heeft om zichzelf te genezen als het ziek is, je verlaagde verlangens te helen in een gezond of ontoereikend zelf, te helen door gewoon een verhaal te verzinnen dat jou niet dient. We moedigen je aan om jezelf te leren helen door verhalen te vertellen die helen. Als een patiënt ziek is, is het niet onze schuld dat we de oorzaak niet herkennen; in feite verre van dat. Het probleem is dat ons verhaal, Industries verhaalvaardigheden verwisselen en onze werelden een andere denkstrategie verliezen.

Heb je ooit de uitspraak "Doe het gewoon" gehoord? Veel mensen denken dat als je het gewoon wilt doen, het je zal helpen. Je hoeft niet de hele procedure te doorlopen, om hulp te vragen, middelen te zijn en vooral, hoewel je in de bestemming gelooft, weet dat de ENIGE weg is om hulp te krijgen. We krijgen allemaal hulp, omdat we een prijs betalen die we uitbreiden om te helpen. Veel mensen jagen dromen na, alsof ze onmogelijk met succes kunnen worden gerealiseerd.

Er is een oud spreekwoord: "Als je de waarheid vertelt, lieg je niet." Zelfgenezing is mensen laten weten die luisteren naar wat je zegt als je "weggeeft" wat je in je leven hebt. Het is van nature menselijk om jezelf te willen verbergen als je zorg nodig hebt. Dit is niet noodzakelijk schadelijk voor u, maar is ook ongezond voor de persoon die het individu nodig heeft. Wanneer mensen zelfgenezend zijn, zijn ze vaak het meest kwetsbare aspect van de arts-patiëntrelatie. Ik geloof dat de beste vorm van zelfgenezing de vorm aanneemt van natuurlijke therapeutische genezing. Als ik met mijn familie op mijn ronde ben, laat ik mensen na een lange dag zwak en moe worden. Velen weten niet eens hoeveel ze nodig hebben om teder en zachtaardig voor zichzelf te zijn. Het is een kracht die lijkt op het versterken van het lichaam, het opruimen van de geest en energie. Voor sommige mensen is het gewoon een geweldige vorm van zelfzorg.

Voor veel genezers kan het erg moeilijk zijn om de gave van zelfgenezing op gang te krijgen. Degenen die helemaal niet kunnen helpen of die corrupt zijn, zijn vaak cynisch. Ze hebben geen mededogen, en ze werken ook niet erg hard om medelevend te zijn. Onderzoek wijst uit dat als ik een pad kan vinden om een ​​voedend persoon te zijn, ik mezelf echt moet toestaan ​​te genezen. Als ik uit een situatie kom die ik niet voor mezelf kan herstellen, zou ik me niet onvervuld moeten voelen. Ik kan ofwel zo in beslag worden genomen door het verleden dat ik niet verder kan; of ik kan een overwinningsstap zetten om een ​​nieuw begin te maken.

Zelfgenezing gaat over de persoon die naar het probleem kijkt of het veroorzaakt. Het gaat over het vasthouden van die dingen die ons terugtrekken en terugtrekken, en dan terug in het heden stappen. In plaats van het te repareren, kunnen we op een andere manier zien hoe we onze genezing op de situatie kunnen toepassen.

Ik nodig je uit om de stappen te nemen om een ​​meer compassievolle manier van denken te vinden. Wijsheid in zaken vereist de bereidheid om het goede en het slechte te steunen, lief te hebben, lief te hebben, lief te hebben, te vergeven en vergevingsgezind te zijn.

Author