Gezichtsbehandelingen Rotterdam

Er zijn 3 basishuidtypes – Gevoelig, Droog en Vettig. Aangezien we geboren worden met een gevoelige huid, bestaat de uitdaging en het voordeel erin haar de nodige verzorging te geven. Dit is een enorme klus voor je, dus waarschijnlijk heb je last van een soort irritatie of uitdroging van de huid. Een gevoelige huid verdraagt geen crèmes en schuimende reinigingsmiddelen op basis van sterke chemicaliën, terwijl een droge huid de neiging heeft om zeer snel geïrriteerd te raken door alles wat schuurt of geparfumeerd is. Daarom moet je op voorhand weten welk huidtype je hebt, en hoe verder je van “gevoelig” af zit, hoe meer je er zorg voor moet dragen. De gevoelige huid verdraagt geen zeer hoge temperaturen, geen parfum en geen deodorant, terwijl de droge huid volledig onafhankelijk is van het weer en hoe meer verwennerijen, hoe beter het is. Een vette huid is vrij moeilijk te genezen, ze kan echt gevoelig worden voor alles wat schuurt, en trekkerig met een matte glans. Dit wordt nog duidelijker wanneer de lucht droog is, omdat de huid na het douchen minder gehydrateerd zal aanvoelen. Dit is de reden waarom er zoveel producten voor de vette huid zijn. U kunt gaan voor lichte reinigingsproducten of milde zeep om te zien wat bij u past.

Nadat u uw huid hebt gewassen en afgedroogd, is het ook heel belangrijk om uw huid te hydrateren. Hoewel het niet altijd mogelijk is om hetzelfde gebied te hydrateren waar je wat olie hebt als gevolg van erfelijke redenen of door een slecht dieet, kun je het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes serieus verminderen door het hydrateren van de gebieden die er het meest mee te maken hebben, je gezicht en het halsgebied. Een vochtinbrengende crème is altijd het beste antwoord op de vraag hoe je van rimpels af kunt komen. Het vormt een beschermende laag op de huid en voorkomt dat deze uitdroogt en beschadigd raakt. Er zijn twee soorten vochtinbrengers – beide beschermen tegen vochtverlies, beide helpen voorkomen dat uw huid uitdroogt door zelfs de kleinste temperaturen, beide vullen de vloeistoffen aan die in de loop van de dag verloren zijn gegaan, beide helpen de huid in een bepaalde gezonde conditie te brengen.

U kunt de volgende producten gebruiken door uw huid nat te maken met warm water en ze op uw gezicht en hals aan te brengen; ze zouden in 20-30 minuten moeten intrekken. U kunt de volgende producten gebruiken om uw badkuip mee te vullen: banaan, havermout, Epsomzout en melk, of door gelijke delen van deze producten met uw badwater te mengen. De effecten zullen zichtbaar zijn na uw bad.

Epsomzout is al een bekend product voor gezichtsbehandeling, omdat het een van de beste exfoliërende middelen is om dode huidcellen te verwijderen en zo bij te dragen tot een zachte en soepele huid, maar de twee samen mengen zou niet veel verschil maken, omdat het mengsel niet de juiste consistentie zou hebben.

Voordat de dag ten einde loopt, is het heel belangrijk dat u uw make-up verwijdert. Samen met de vochtinbrengende crème die u op uw huid hebt aangebracht, moet u uw gezicht grondig reinigen, maar niet te goed. Je moet ervoor zorgen dat je alles wat je hebt gemist, wees je ervan bewust dat make-up remover is slechts twee keer per week nodig, dus je moet dit doen een keer in een maand. Nogmaals, als je het er niet op tijd afhaalt, zal het vuil dat zich in de loop van de dag op je gezicht opbouwt, terugkomen om je te achtervolgen.

De huidverzorging moet uit drie stappen bestaan: reinigen, tonifiëren en hydrateren. U moet uw gezicht reinigen met een milde gezichtsreiniger, die overeenstemt met uw huidtype. Er zijn veel producten voor verschillende huidtypes. Als u een droge huid heeft, dan is een vochtinbrengende lotion nodig.

s Ochtends is het heel belangrijk uw gezicht af te spoelen met schoon water, omdat dit het verjongingsproces op gang brengt en u zich erop kunt verheugen Kaolien op uw huid te zien in iets minder dan twee minuten. Op dit moment, moet u ook exfoliëren van de huid en volg hetzelfde proces met een zachte scrub voordat u de crème voor de beste resultaten. Het duurt even voordat het masker is verwijderd, maar het geeft veel voldoening als het klaar is. Als u het niet goed doet, kan uw huid daadwerkelijk worden beschadigd, dusKaolinearlierment is van cruciaal belang.

Niet alleen voegt de crème vochtigheid toe aan de huid om haar te helpen hunkeren naar vocht, maar het helpt ook om de poriën te vernauwen om het uiterlijk van de littekens in de huid te verminderen, na make-up effecten. Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw huid eruit ziet, helpt Kaolin om het te maken en is over het algemeen goed voor elk huidtype, als een zachte en de effecten kunnen worden genoten door iedereen.

Author